Pet faza single cura u društvu parova

Foto: Screenshot Youtube

SVE tvoje frendice već odavno imaju dečke, a ti još uvijek nemaš nikoga? Znamo, to može jako živcirati. Neovisno o tome jesi li tužna zbog toga što nemaš dečka ili ti je sasvim svejedno, ovo su faze kroz koje ćeš sigurno proći.

1. Zadnja single frendica u grupi (osim tebe) je pronašla dečka
 
Ostati ću zauvijek sama! To je vjerojatno tvoja prva reakcija. Prije nego što posvojiš nekoliko mačaka, smiri se i vrati se u realnost. Nećeš zauvijek biti sama, a i uvijek postoji šansa da će neka od tvojih frendica prekinuti s dečkom i trebat će te da joj praviš društvo.
 
2. Pomoćni kotač kojeg nitko ne treba
 
Večer parova je odlična za sve, osim za one koji nisu u paru. Tvoji prijatelji s kojima si nekada igrala Pictionary suptilno su ti dali do znanja da je možda bolje da ne dođeš, jer nemaš par s kojim možeš igrati. Diši duboko, većinu drugih stvari još uvijek možete raditi kao i prije.
 
3. Meta za spoj na slijepo
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Tvoja zauzeta frendica ima kolegu na poslu koji bi ti super odgovarao i tjera te da ideš na spoj s njim? Dobrodošla u klub single cura! Prije nego što se odrekneš frendice, imaj na umu da ti samo želi najbolje. Tko zna, možda je tip stvarno idealan za tebe.
 
4. Opravdavanje
 
Nakon što si vidjela kako se tvoja frendica svađa s dečkom, odjednom ti je drago što ne moraš imati takve komplikacije. Nitko te ne gnjavi, odgovaraš samo sebi, i ne moraš brinuti o tome što će netko misliti. Zapravo, ovo je super!
 
5. Vraćanje u stvarnost
 
Tvoji su se prijatelji pomirili nakon svađe i sad su zaljubljeniji nego ikad, a ti shvaćaš da želiš baš to! Nastavi tražiti i dalje, tko zna, možda te ljubav čeka iza ugla.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara