Pet načina kako da svoju vezu probudiš iz zimskog sna

Pet načina kako da svoju vezu probudiš iz zimskog sna

Foto: Screenshot Youtube

PROLJEĆE je već odavno tu. Probudite se iz zimskog sna.

Baš kao što se mijenaju godišnja doba, tako se mijenjaju i odnosi. Zima prelazi u proljeće, priroda se polako budi, a tako se može probuditi i vaš odnos, ako se malo uspavao. Donosimo nekoliko korisnih savjeta.
 
1. Uvijek će biti promjena
 
Baš poput promjene godišnjih doba, i veze prolaze različita razdoblja. Neka su bolja, a neka svakako lošija za određene stvari. Vrlo je bitno da si svjesna toga da je to sasvim normalno i da svi to prolaze, posebno kada nastupe ona teža razdoblja.
 
2. Važna je perspektiva
 
Što prije shvatiš da trava samo izgleda zelenija u susjednom dvorištu, bit ćeš opuštenija.
 
3. Zbroji misli
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Mnoge promjene u vezi ovisit će o tvom stavu. Osjećaji prate način na koji razmišljaš i ti možeš kontrolirati svoje misli. Dakle, imaj pozitivan stav o mogućim promjenama u svom odnosu.
 
4. Ti pokreni promjene
 
Umjesto da čekaš svog partnera da pokrene neku promjenu, budi ti ta koja će ju inicirati. U većini slučajeva tvoj partner će na akciju ogovoriti rekacijom, odnosno istom mjerom, a to znači početi raditi pozitivne promjene ponašanja, kako bi pridonio revitalizaciju vaše veze.
 
5. Bitne su sitnice
 
Promjene ne moraju biti velike da bi bilo rezultata. Dapače, one manje bit će jednostavnije za tebe, a također su učinkovite.
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara