Pet stvari koje nikada ne smiješ reći golom muškarcu

Foto: Triton
 
AKO si mislila da su samo žene nervozne kada se skinu pred nekim, griješiš. I muškarcima je poprilično neugodno kada se skinu, barem na početku veze, jer se boje kako ćemo reagirati na njihovo tijelo. Zbog toga je važno da neke stavri zadržiš za sebe, tj. da ih ne izgovoriš čak i ako ih misliš.
 
Volim škembicu na muškarcu
 
Iako je činjenica da žene stvarno vole da su neki dijelovi muškarca malo mekši, situacija u kojoj ti muškarac prvi put pokazuje tijelo defitnitivno nije pravi trenutak da mu skreneš pozornost na to da ima salo.
 
Bitna je tehnika
 
Sve opaske vezane za veličinu penisa moraju biti jako pažljivo izrečene, jer ako mu daš do znanja da nisi impresionirana njegovim paketom, paket možda neće htjeti funkcionirati.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Moj bivši je to radio ovako
 
Znamo da si s bivšim imala ustaljenu rutinu, ali sada si s novim dečkom koji stvari radi drugačije. S vremenom ga možeš naučiti što voliš, ali defitinivno nemoj spominjati bivšeg dečka. 
 
Volim te
 
Možda nije najprikladniji trenutak da mu to prvi put izjaviš kad se pokušava koncentrirati na druge stvari.
 
Nisam ovo jako dugo radila
 
Neke žene misle da je muškarcu seksi čuti da nisu dugo bile seksualno aktivne, ali definitivno nije. Muškarac će biti pod pritiskom ako mu daš do znanja da te dugo nitko nije taknuo.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara