Pet pogrešaka koje žene rade na početku veze

Foto: Screenshot Youtube

DAKLE, imaš novog dečka. U sedmom si nebu i to je divan osjećaj, ali vrijeme je da se malo spustiš na zemlju.

Vrlo često friško zaljubljene cure imaju tendenciju da se ponašaju kako ne bi trebale. Donosimo nekoliko pogrešaka koje su im zajedničke.
 
1. On je centar svijeta
 
Zapamti: još uvijek imaš život i obaveze izvan te veze. Jedno od najvažnijih pravila za sretnu i zdravu vezu je to da tvoja sreća ne smije ovisiti u potpunosti o njemu.
 
2. Zanemarivanje prijatelja i obitelji
 
Znamo da želiš svaki slobodan trenutak provesti s njim, ali tako ćeš zanemariti druge ljude u svom životu, koji su i prije njega bili tu. Uvijek nađi vremena za svoju obitelj i prijatelje. Oni će biti tu i onda kad njega možda više neće biti.
 
3. Društvene mreže
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Nema ništa loše u tome da nekoliko zajedničkih slika objaviš na Facebooku ili Instagramu, ali dijeljenje svakog trenutka vaše veze s virtualnim prijateljima, spada pod loše ponašanje. Vašoj vezi potrebna je intima, a i takvo ponašanje drugim ljudima itekako ide na živce.
 
4. Veliki planovi
 
To što si sretna i zaljubljena, ne znači da je to - to. Tek ste na početku, a pravi problemi još uvijek nisu na vidiku. Pravljenje velikih planova na glas, osim što bi njega moglo prestrašiti i otjerati, moglo bi i tebe ostaviti razočaranu, kad vidiš da on ne razmišlja jednako. Pusti neka stvari idu svojim tokom.
 
5. Uspoređivanje s bivšom
 
To nipošto nemoj raditi. To će ti donijeti samo nepotreban stres, a moglo bi biti i uzrok svađa, kad počneš pretjerivati. Postoji opravdani razlog zašto je ona prošlost, a ti sadašnjost.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara