Pet stvari o seksu koje bismo htjele da frajeri znaju

Pet stvari o seksu koje bismo htjele da frajeri znaju

Foto: Just Cavalli

CURE ne vole pričati o tome što točno vole, a kad naletimo na frajera koji je loš u krevetu onda se sve svede na žaljenje frendicama. No koliko god mi odmagale s time što nas je sram progovoriti o tome, dečki također znaju ignorirati naše potrebe i želje.

Nježno s grudima

Naše grudi se ne mogu odvojiti od našeg tijela, zato nema potrebe za povlačenjem, natezanjem i čupanjem. Žene vole kada se prema njima odnosite nježno, a ne kao da ih pokušavate staviti u džep.

Predigra

Sigurni smo da ste već čuli o tome koliko je ženama predigra bitna. Nama je potrebno više od minute kako bi se zagrijale i opustile, stoga cijenimo kad prije seksa malo potaknete strasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nismo sve iste

Ne vole sve žene iste stvari kad je u pitanju seks. Nismo sve iste i ako ste nekoj bili savršeni u krevetu ne znači da ćete biti i drugoj. Potrudite se naučiti nešto više o nama.

Bez pitanja za vrijeme seksa

Pričanje u krevetu za vrijeme seksa definitivno ubija strasti. Ne pitajte nas pitanja poput "hoćeš li svršiti", pustite da uživamo u trenutku i zaključite odgovore sami prema izrazu lica ili pokretima tijela.

Bez impresioniranja seksualnim vještinama

Otkopčavanje grudnjaka jednom rukom ili skidanje gaćica zubima nas ne impresionira, nego nas samo podsjeća na to da smo vam 'stota' po redu, a to nije ni privlačno ni ohrabrujuće.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara