Pet tajni uspješne veze

Foto: Abercrombie & Fitch

KAKO bi veza bila uspješna na njoj je potrebno raditi. Sigurno si već naučila kako ne može sve uvijek biti po tvom te da i on ima svoje potrebe. Veza će savršeno funkcionirati ako se obje strane za to potrude, a mi donosimo savjete koji će vam u tome pomoći.

Ne prikrivaj nezadovoljstvo

Prikriveno nezadovoljstvo truje svaku vezu, ako ti nešto smeta, reci to odmah! Nemoj čekati da te prođe ili se na silu pokušavati pomiriti s nečim jer će takav pristup na kraju rezultirati napadom bijesa. U bijesu i svađi također možeš izgovoriti i nešto što ne misliš te zbog toga kasnije žaliti.

Ne gunđaj

Konstantno kritiziranje i prigovaranje ničemu ne vodi. Umjesto da gunđaš svaki put kad nešto krivo napravi, radije ga pohvali kad napravi nešto dobro i korisno.

Probudi strast

Ne dozvoli da seksualni život pati. Čim primijetiš da stanje u spavaćoj sobi nije kao nekada, zapitaj se zašto je tako i poduzmi nešto da ponovno oživiš strast. Pobijedi stres, umor i neraspoloženje te se potrudi stvoriti atmosferu.

Daj mu zraka

Održavaj ravnotežu između potrebe za njim i želje da budeš s njim. imaj na umu da je muškarcima potrebno 'vrijema na samo'. Oni se vrlo brzo vrate u normalnu, no ako je tužan, ljut ili nervozan pusti da to riješi sam sa sobom bez da ga ispituješ što mu je i o čemu razmišlja.

Mir, mir, nitko nije kriv...

Nikad ne idite u krevet posvađani, razgovarajte dok svađu ne riješite ali nemoj dopustiti da negativni osjećaji dugo ostaju u vama. Nemoj se inatiti jer kompromis je ključ dobrog odnosa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara