Ponovno single? Iskoristi blagdansko vrijeme i preboli svog "lošeg dečka" na 5 zabavnih načina!

Ponovno single? Iskoristi blagdansko vrijeme i preboli svog "lošeg dečka" na 5 zabavnih načina!

Foto: Sisley

NEDAVNIM istraživanjem dokazano je kako  su dva tjedna prije Božića rizična za parove i kako upravo taj predblagdanski stres pogoduje prekidu veza. Bilo da se radi o sporazumnom razlazu ili ostavljanju od jedne strane, prekid je kao i prestanak pušenja- prvih mjesec dana je grozno, ali kasnije se ne prestaješ čuditi kako si tako dugo imala lošu naviku. Savjetujemo ti kako što prije stati na noge i uživati u single životu.

Suoči se s emocijama


Tuga, bijes, zbunjenost.. sve su to emocije koje će te tresti na početku. Najbolje je odmah prihvatiti situaciju u kojoj si i suočiti se sa svim osjećajima. Uzmi si dan-dva ili deset ako trebaš i isplači se, izviči ili razbijaj tanjure kako bi ispucala sve te emocije koje su se nakupile.

Zamka zvana društvene mreže

Možda ti se čini nezrelim, ali obriši bivšeg dragog sa Facebooka i drugih društvenih mreža kako bi spriječila samu sebe da ga "stalkaš" po cijele dane i dešifriraš svaki njegov status ili pjesmu. Zatim,  koliko god to možda bilo teško, promijeni relationship status i obavijesti druge o svojem prekidu. Pripremi se na ispitivanja, sažaljevanja i svakakve komentare. Zapamti,  što te ne ubije, ojača te.

Posveti se sebi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad je idealno vrijeme da počneš raditi na sebi. Bilo da se radi o vježbanju, teretani ili tečaju latinoameričkog plesa, bitno je da radiš stvari koje te vesele i ispunjavaju a koje možda dosada nisi mogla jer je On smatrao da je to glupo, dosadno ili sramotno.

Šoping terapija


Pošto više ne moraš skrivati račune od cipela, slobodno posjeti omiljenu trgovinu i počasti se bar nekom sitnicom.  Bilo da se radi o čokoladi, haljini ili sandalama koje već duže pikiraš, šoping vrećice poboljšat će ti raspoloženje.

Ženski izlazak

Napokon je došlo vrijeme za izlazak bez ljubomornih scena i svađanja oko prekratke suknje. Kažu da su najbolji prijatelji najbolji lijek za sve, stoga nabaci osmijeh i s frendicama izađi u omiljeni klub i pleši do jutra. 
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara