Rock chic i sirovi seksipil: Nova kampanja Aleksandara Žarevca ostavlja bez daha!

Foto: Jakov Baričić

HVALJENI hrvatski dizajner Aleksandar Žarevac snimio je izvrsnu novu kampanju za svoju aktualnu jesensko/zimsku kolekciju.

Aleksandar je kolekciju koja se temelji na seksi kombinaciji kože i vune predstavio na prošlosezonskom Fashion.hr-u, kad je po prvi puta publici pokazao i svoje viđenje mode za odvažne frajere.

Kako bi kampanjom što bolje dočarao ideju svoje posljednje kolekcije, dizajner se odlučio za crno-bijele fotografije koje odišu energijom i sirovim seksipilom, a u tome su mu, uz fotografa Jakova Baričića, pomogli i atraktivni modeli Ema Kovač, Stipe Batur i Marino Grgić.

 Kontaktirali smo Alexa te saznali kako je bilo na snimanju kampanje, ali i ponešto o novoj kolekciji koju će u petak predstaviti na Fashion.hr-u:

1. Kako si odabrao upravo ove manekene za kampanju?

Smatram da nove snage imaju posebnu energiju s obzirom da su tek na početku, pa sam tako odlučio za novu kampanju angažirati upravo modele za koje smatram da će jednog dana postati najbolji u ovom poslu.

2. Hoćeš li nastaviti s kolekcijama za muškarce?

Za sada svakako imam u planu nastaviti s muškom kolekcijom. Dapače planiram u skoroj budućnosti napraviti jednu kompletnu mušku kolekciju.

3. Koji je tvoj omiljeni muški komad iz kolekcije?

Pletena bijela dolčevita. To je komad koji sam odmah napravio posebno i za sebe!

4. Što nam spremaš za reviju u petak?

Sexy kolekciju za žene i hrabru kolekciju za muškarce. Neću puno otkrivati, ali bit će prisutno dosta crvene!:)

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara