Romantični Justin Bieber napisao i producirao pjesmu za Selenu Gomez!

Foto: Rolling Stone

JUSTIN BIEBER napisao je i producirao pjesmu za svoju djevojku Selenu Gomez, a vijest je potvrdio Will.I.Am u intervjuu za "New Music Live".

Will je potvrdio da su on i Justin bili na istome letu nakon dodjele "Teen Choice" nagrada, prenosi Ace Showbiz.
"Potapšao me po ramenu i rekao...'Yo, želim ti pokazati pjesmu koju sam napisao i producirao. Vrlo sam uzbuđen glede toga jer to je jedna od prvih stvari koje sam producirao sam", Izjavio je Will opisujući susret sa romantičnim Bieberom.

Priznao je da su slušali Justinovu pjesmu na njegovom laptopu, a stvar je opisao kao "stvarno, stvarno jako zakon", na što mu je Justin rekao da ju je napisao za Selenu.

"Mislim da će taj lik biti na sceni još dugo vremena", izjavio je Will za mladu pop zvijezdu! Naime, budući da je i sam producent reper u njemu vidi ogromni potencijal.

Inače Justin i Will surađuju poslovno pa će se tako Bieber pojaviti i na Willovom solo albumu nazvanom "Willpower".

Mladi pjevač odavno ne skriva svoju vezu s lijepom Selenom, a u nedjelju su zajedno proslavili i njen dvadeseti rođendan u holivudskom restoranu "Il Cielo". Možda je Justin pjesmu napisao jer joj je za "okrugli" rođendan htio pokloniti nešto osobno i originalno. Sigurni smo da će Selena biti oduševljena kad čuje svoj sljedeći hit koji je napisao njen dragi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara