Sexy Rihanna u novom editorijalu za Harper´s Bazaar zaplivala s morskim psima

Sexy Rihanna u novom editorijalu za Harper´s Bazaar zaplivala s morskim psima

Foto: Harper's Bazaar 

OVAJ put, glazbena princeza nadmašila je samu sebe.
 
Slavna Rihanna koristi svaku priliku kako bi se dodatno promovirala, a posljednji u nizu takvih poteza bio je editorijal za slavni Harper's Bazaar za mjesec ožujak i to ne bilo kakav.
 
 
Pjevačica je za početak u Balmainovom zlatnom kupaćem kostimu iz 70-ih te sa poludugom smeđom kosom, koja joj odlično stoji, pokazala kako izgleda bolje nego ikad te kako je i više nego spremna na svoj glazbeni povratak. No, to je bilo najmanje zanimljivo.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Što se tiče ostalih slika, njima je zgodna pjevačica odlučila proslaviti 40. godišnjicu legendarnog filma "Ralje" pa se tako našla okružena pravim morskim psima iz Florida Aquariuma . "Film me istovremeno intrigirao i zastrašivao. Svaki put kad bi izašao novi nastavak, ne bi mjesecima ulazila u vodu, već bi se samo sunčala na plaži", priznala je te dodala.
 
"Dajem sve od sebe kako bi izbjegavala morske pse u svom životu, no imala sam nekoliko puta iskustva s njima te sam se morala nositi s njima u skladu s tim. No, ja ne plivam s morskim psima. Morski psi plivaju s drugim morskim psima."
 
 
Nama se jako sviđa editorijal, a vama? I svaka čast na hrabrosti!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara