Sitnice za brži oporavak nakon prekida

Sitnice za brži oporavak nakon prekida

Foto: Escada

KAKO najučinkovitije riješiti ljubavne probleme? Prestani bježati od istih!

Nakon prekida, potrebno je vrijeme da kreneš dalje. No, postoje male stvari koje to vrijeme mogu ubrzati. Evo naših prijedloga.
 
1. Mrzi ga
 
Dobro se isplači, a zatim se sjeti koliko ti je loših stvari priuštila ta osoba i što ti još uvijek radi od života. Tuga uvijek prelazi u ljutnju i bijes, a bijes u ravnodušnost, a ti nećeš biti iznimka od tog pravila.
 
2. Budi zauzeta
 
Što voliš raditi u svoje slobodno vrijeme? Upravo to sada trebaš raditi još više, kako bi se osjećala ugodno u svojoj koži. Samo naprijed!
 
3. Budi društvena
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Vrijeme je da napokon odeš na tu kavu za koju se dogovaraš tjednima ili da prihvatiš poziv za izlazak. Time ćeš si najbolje pokazati kako se još uvijek znaš i možeš zabavljati, bez obzira što njega više nema u tvom životu.

4. Riješi se uspomena
 
Ako nisi za opciju paljenja svega što podsjeća na njega, uspomene spremi u kutiju i pravac tavan ili podrum. Bitno je da ti nisu blizu te da te svakodnevno podsjećaju na ono što je bilo.
 
5. Izađi van
 
No, ovaj put mislimo na prirodu. Zelenilo, svjež zrak i mir, koji donosi priroda, neprocjenjivi su u borbi protiv svakodnevnog stresa.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara