Stiže "THE LABEL", dokumentarac o hrvatskoj modnoj industriji

Foto: Press Foto

SVJETLANA Matić, Suzana Arslani i Jure Perišić prihvatili su se zanimljivog zadatka - stvaranja prvog dokumentarca o hrvatskoj modnoj industriji!

Najpoznatiji hrvatski dizajneri, manekenke, make-up artisti, hair stylisti samo su neki od talentiranih ljudi u dinamičnom modnom svijetu, a u dokumentarcu radnog naziva "THE LABEL" gostovat će i brojni domaći sugovornici : stručnjaci, insideri te osobe iz javnog života. Oni će pokušati odgovoriti na brojna pitanja kao što su - Što je potrebno za izradu kolekcije? Postoji li recept za uspjeh u modnoj industriji? Što se događa prije same revije?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo ni znali u što se upuštamo kad smo odlučili raditi ovaj projekt. Materijal se još naveliko snima, a naša ce kamera biti prisutna i na predstojećim hrvatskim modnim događanjima. Imamo iskustva u tom poslu, pa znamo koliko se toga treba napraviti da bi na pisti u tih 10 minuta sve izgledalo savršeno. Zato smo dokumentirali sve faze ovog posla: skiciranje, traženje materijala, fittinge, snimanja editorijala i naravno backstage trenutke…Bit će tu još brojnog zanimljivog materijala. Dosta je posla pred nama. Na terenu za nas nema scenarija. Snimamo ono što je ispred nas, stoga smo sigurni da ćemo dokumentarcem prikazati svu kaotičnost, ludost i kreativnost ove industrije, što i je intencija ovog filma. Cilj nam je putem društvenih mreža obavještavati o napretku dokumentarca, a uz to ćemo otkrivati zanimljivije trenutke sa snimanja filma THE LABEL.", kaže trojac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara