Stvari koje moraš ponijeti na prvi spoj

Stvari koje moraš ponijeti na prvi spoj

Foto: weheartit

ODJEĆA koju si odabrala u dogovoru s frendicama i pobjednički stav nisu jedini saveznici na tvom prvom spoju. Cure ionako nose velike torbe, pa je korisno u njih natrpati neke od ovih stvari:

1. Stick za usne

Nekoliko slojeva mirisnog sticka riješit će sve one sitne nedostatke koji nastaju zbog ljuštenja. Ako dečki nešto primjećuju, onda su to ispucale usne.

2. Maramice


Nezaobilazne u ženskoj torbici: Proliven sok, nos koji je upravo odlučio curiti ili WC bez papira neće utjecati na tvoj spoj ako imaš barem jednu maramicu.

3. Tableta za glavu


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Onaj jedan put kada te stvarno zaboli glava na spoju može ti sasvim uništiti večer. Umjesto da zbog glavobolje moraš ranije otići kući, jednostavno potegni tabletu i dovrši priču kako ti želiš.

4. Dezodorans

Savršen outfit i hrpa tema za razgovor neće ništa značiti ako ćeš se cijelo vrijeme brinuti o mirisu koji se možda širi oko tebe. Dezodoransi danas dolaze u svakojakim pakiranjima i veličinama, a jedan mali u tvojoj torbici može raditi razliku između odličnog i groznog spoja.

5. Tampon

Ponekad nas menga iznenadi u najgorem trenutku: Možda zbog nervoze, možda zbog vremena, a možda zbog same činjenice da ti nešto treba pokvariti spoj - menga može postati tvoj najveći neprijatelj. Umjesto da brineš o tome kada treba doći, jednostavno uvijek drži tampon u torbici i budi spremna na iznenađenja.

6. Novac


Iako bi bilo lijepo da tip plati cugu na prvom spoju, to nikada ne smiješ očekivati kao gotovu stvar. Umjesto da djeluješ kao sponzoruša, ponesi novac za svaki slučaj, kako ne bi bilo neugodnih iznenađenja. Također, uvijek se ponudi podijeliti račun s njim.

7. Žvake


Ili bomboni od peperminta, sasvim je svejedno. U svakom slučaju, moraš se osigurati kako prvi poljubac ne bi imao okus hrane koju ste upravo jeli, jer to ubija romantiku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara