Stvari koje smo naučili o seksu u 2012.

Stvari koje smo naučili o seksu u 2012.

Foto: Myla

SEKS pokreće svijet, a istraživanja svako malo mijenjaju ono što smo mislili da o njemu već znamo. Ove smo godine o seksu naučili svakakve nove stvari:

Veličina JE važna

Otprilike. Veće je bolje za žene koje često doživljavaju vaginalne orgazme, a za one druge je tehnika važnija. Veličina dobro dođe, ali i bez nje se daju napraviti čuda.

San nam je važniji od seks

U jednom je istraživanju ispitanicima bilo postavljeno pitanje: Biste li radije imali noć ispunjenu vrućim seksom ili biste se radije dobro naspavali. San je pobijedio.

SMS tijekom seksa je normalan


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kada je ispitanicima postavljeno pitanje bi li radije ostali bez seksa ili bez mobitela, njih 15 posto je odabralo mobitel, a 4 posto misli da ne mora birati - dopisivali su se i tijekom seksa.

Sperma poboljšava raspoloženje

Ovo ne ide u korist kondomima, ali istraživanja pokazuju kako su žene koje su prakticirale seks bez zaštite manje depresivne i puno bolje raspoložene od žena koje su koristile zaštitu.

Muškarci koji se maze su vjerni


Oksitocin sprječava muškarce da se bace u prevaru, a on se izlučuje za vrijeme zagrljaja, tako da je grljenje nakon seksa sasvim korisno.

Naši prijatelji žele spavati s nama


Onaj frend koji ti je kao brat definitivno želi spavati s tobom. Istraživanje je pokazalo da su muškarci skloniji sanjarenju o svojim frendicama nego što je slučaj u obrnutoj situaciji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara