Tjeraš li ga u naručje druge žene izigravanjem gospođice Nedodirljive?

Tjeraš li ga u naručje druge žene izigravanjem gospođice Nedodirljive?

Foto: Guess

GLUMLJENJE nedostižnosti ima vrlo kratak rok trajanja. Ako želiš nešto dobro i iskreno izvući iz veze, savjetujemo da odmah prestaneš s pretvaranjem. Osim što "ledene kraljice" nisu nikome privlačne, veza se temelji na iskrenosti.

Kada kažemo da prestanete glumiti gđicu. Nedodirljivu mislimo na prave kvalitete koje su potrebne za izgradnju veze a skrivaju se iza maske nedostižnosti. Prestani igrati igrice i dopusti vezi da se razvija makar jako polagano. Najgore što možeš napraviti je sabotirati samu sebe glumatanjem nečega što nisi. Tri stvari koje moraš zapamtiti i primijeniti su:

Iskrenost

Glumatanje i uljepšavanje istine može ti samo odmoći, pogotovo ako veza postane ozbiljna. Ne govori mu ono što on želi čuti i ne suzdržavaj se od onog što zapravo želiš reći samo zato što ne želiš ostaviti loš dojam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razumijevanje

Nemoj zaboraviti da i on ima osjećaje te da može biti nesiguran u sebe. Nemoj ga zavlačiti i praviti probleme tamo gdje ih nema. Ili ga odbij ili mu daj priliku, sve ostalo je bespotrebno.

Samopouzdanje

Ako svoje nesigurnosti skrivaš ispod bahatosti i nedostižnosti, samo je pitanje vremena kada će te "pročitati". Cure koje su pune samopouzdanja zrače pozitivnom energijom i upravo to privlači frajere.

U filmovima cure koje se boje otvoriti svoje srce kako ne bi bile povrijeđene uvijek završavaju s onim koji je dovoljno uporan, no u stvarnosti to ipak nije tako. Rijetko koji muškarac će se toliko truditi bez da vidi rezultate. Naravno da postoje i oni koji vole izazove pa će uložiti dosta truda oko tebe no ni to neće biti zauvijek. Na kraju bi ipak mogla ostati sama...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara