Tri jasna znaka da on nije "taj"

Foto: Screenshot Youtube

ŽENE vrlo često ignoriraju znakove koji pokazuju da njihov trenutni partner nije za njih, posebno ako se radi o ljubavnim počecima.

Znakovi su tu, ali mi ih često ili ne vidimo ili ih ne želimo vidjeti te smo često zaslijepljeni početnom privlačnošću. No, kad ona izblijedi, počinjemo si postavljati pitanja.
 
Donosimo nekoliko jasnih znakova da on nije pravi izbor za tebe.
 
1. Važna pitanja
 
Kad su u pitanju stvari poput braka, djece, stambenog pitanja, novaca i slično, nepomirljive razlike itekako mogu otežati odnos. Možda se one ovaj tren ne čine kao veliki problem, ali budi uvjerena da će s vremenom postati.
 
2. Promjena
 
Ako se ne osjećaš dobro u vlastitoj koži kad si s njim, to je problem. Jesi li se ikada našla u situaciji da pored njega radiš nešto za što si rekla da nikad nećeš? Ako je odgovor potvrdan, kreni dalje. Ako nisi zadovoljna sama sa sobom, kako ćeš biti s nekim drugim?
 
3. Komunikacija
 
Zdrav odnos podrazumijeva dobru komunikaciju. Ako ne možeš u potpunosti shvatiti što ti on priča i obrnuto, svaki vaš razgovor prerast će u svađu i vikanje, a to sigurno ne želiš. Također, ne zaboravi da nije sve u tome što kažeš, nego i kako kažeš. Neverbalna komunikacija, poput tona glasa, izraza lica i slično, također je bitna i može činiti veliku razliku u tome kako je poruka primljena.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara