Valentinovo za parove koji nisu zaljubljeni u Valentinovo

Valentinovo za parove koji nisu zaljubljeni u Valentinovo

Foto: Screenshot Youtube

NEKI ljudi obožavaju Valentinovo, a neki baš i nisu ludi za njim. Ako ste ti i tvoj dečko među onima kojima Valentinovo ide na živce i ne planirate nikakav romantičan izlazak, to ne znači da se svejedno ne možete dobro provesti. Ovo su stvari koje možete raditi i još uvijek reći da ste donekle ignorirali Valentinovo.
 
Večera kod kuće
 
Ako ne želite u restoran u kojem ćete jesti jela koja ne znate izgovoriti, ostanite doma i jedite nešto što bi jeli inače. Topli sendviči mogu biti jednako romantični kao i večera u restoranu, važno je da ste zajedno.
 
Trash filmovi
 
Romantične komedije su izbor većine parova koji ostaju doma  i imaju filmsku večer, a ako želite ignorirati tu tradiciju, pronađite najveći trash film i uživajte smijući se. 
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grupnjak
 
Ne onakav na kakav ste pomislili - ako vam se ne slavi dan zaljubljenih, pozovite prijatelje i imajte večer društvenih igara. Što više, to bolje.
 
Večer bez mobitela
 
I ostale tehnologije. Ionako će cijeli Facebook biti pun srca i romantičnih statusa - isključite mobitel, kompjuter i ostale smetnje i jednostavno uživajte jedno u drugome.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara