Zabavne seksi činjenice

Foto: Vogue

SEKS je nepresušni izvor tema za svaki razgovor. Neka istraživanja pokazuju da muškarci o seksu razmišljaju svaki 7 sekundi, druga kažu da o njemu razmišljaju 19 puta dnevno, a koji god podatak bio točan, jedno je sigurno - seks nam je na pameti tijekom cijelog dana. Kad dođe doba dana u kojem najviše razmišljate o njemu, zabavite se uz ove zanimljive seksi činjenice.

Jestivo donje rublje
 
Ako je vjerovati prodavačima u seks shopovima, jestivo donje rublje s okusom trešnje najbolje se prodaje, a ono koje je najmanje popularno ima okus čokolade. 

O poljupcima
 
Jedan poljubac može sagorjeti 26 kalorija, a osim što nas čine mršavijima, poljupci brinu i o zdravlju naših zubi. Slina koja se izlučuje tijekom poljupca održava čistoću usta i smanjuje mogućnost nastanka karijesa.
 
Post seksualna depresija
 
Neki muškarci nakon snošaja doživljavaju osjećaj tuge i žaljenja zbog toga što su učinili. Ovaj problem pogađa i svaku treću ženu, a prisutna je razdražljivost, anksioznost i plačljivo raspoloženje. Nije nužno povezano sa kvalitetom seksa, ali sigurni smo da loš seks ne pomaže.
 
Seks olakšava javni govor
 
Mnogi se ljudi boje izlaska pred publiku i javnih govora, a jedno je škotsko istraživanje pokazalo kako je seks odličan lijek za tremu. 
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Alkohol nije tvoj najbolji prijatelj
 
Iako možda olakšava neke stvari, alkohol definitivno ne poboljšava izvedbu. Muškarci imaju svoje preferencije: Njih 35 posto voli kada je žena potpuno trijezna tijekom seksa, 61 posto ih preferira kada je žena pod malim utjecajem, a samo njih 4 posto voli potpuno pijanu ženu.
 
Najpopularniji fetiši
 
Za prvo mjesto se bore fetiš na noge i fetiš na cipele. Srećom, dovoljno su povezani da nema problema oko odluke.
 
Seks je lijek
 
Djeluje bolje od sredstva za smirenje. Liječi glavobolju. Pomaže protiv astme. U svakom slučaju, nije loša alternativa lijekovima.
 
Brojke ne lažu
 
Iako će muškarac povećati brojku žena s kojima je spavao, istraživanja pokazuju da prosječni heteroseksualni muškarac tijekom života ima 7 seksualnih partnerica. Prosječna heteroseksualna žena ima 4 partnera.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara