Zašto njegova bivša nije prijetnja?

Zašto njegova bivša nije prijetnja?

Foto: Armani

IMA li išta iritantnije od njegove bivše? No, kad prošlost pokuca na vrata i natjera nas na razmišljanje, na umu treba imati nekoliko stvari.

1. Odabrao je tebe
 
Postoji opravdan razlog zašto je ona prošlost, a ti sadašnjost i budućnost. Istina, bio je s njom prije tebe i bio je zaljubljen u nju, to moraš prihvatiti i skoncentrirati se na stvaranje vaših, još boljih uspomena, a ne razmišljati o njihovima.
 
2. Ona je krenula dalje
 
Ako se ona više ne javlja i ne raspituje o njemu, očito da se pomirila sa svime. Dodatno se ne bi trebala brinuti ako je u njen život ušao netko novi. Oni su prekinuli, jer su tražili nešto bolje i sada su to našli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
3. Ne spominje ju
 
Jedan od jasnijih znakova kod muškarca da još uvijek nije prebolio svoju bivšu, je i taj što ju, svjesno i/ili nesvjesno, spominje u svakodnevnom razgovoru. Ako si već skoro zaboravila kako se ona zove, nema razloga za brigu.

4. Ne uspoređuje te s njom
 
Ako tu i tamo, pričajući o prošlosti, on ipak spomene njezino ime, jako je bitno da te ne uspoređuje s njom. Jednako tako je važno i da se ti ne uspoređuješ s njom. Potpuno je prirodno osjećati se natjecateljski raspoloženom u odnosu na bivšu, no nema nikakvog smisla dokazivati mu da si ti bolja. Tebe je izabrao upravo zato - jer nisi kao ona, a to je tvoja pobjeda.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara