Ben Affleck ponovno brutalno popljuvao J.Lo: "Uništila mi je karijeru, a supruga me spasila"

Ben Affleck ponovno brutalno popljuvao J.Lo: "Uništila mi je karijeru, a supruga me spasila"

Foto: Splash News, JLP, Getty

KADA bi mogao, Ben bi rado zaboravio razdoblje od 2002. do 2004. godine.

Glumac Ben Affleck nedavno je dao intervju u emisiji "Any Given Wednesday With Bill Simons", gdje se raspričao o dvije Jennifer, koje su obilježile njegov život. Jedna je naravno njegova supruga Jennifer Garner, a druga Jennifer Lopez, s kojom je Ben bio u vezi 18 mjeseci.
 
 
Tako je 43-godišnji glumac i redatelj otkrio kako mu je supruga pomogla da vrati karijeru na pravi put, nakon što mu ju je veza s Jennifer zamalo uništila.
 
 
"Ako bi išli za onim što su ljudi pričali, ja nisam bio cool ni talentiran", opisao je svoju vezu s Jennifer. "Nakon što sam prekinuo s njom, snimio sam 3 ili 4 filma u nizu, koja su odlično prošla kod publike."
 
 
Podsjetimo, u vrijeme njihove veze, Ben je bio predmet brojnih ismijavanja, posebno kada je procurila priča kako mu Jennifer govori što da obuće. Te je priče nedavno komentirala i sama pjevačica te otkrila kako je to istina te kako je imao par svijetlih modnih trenutaka, dok je bio s njom. Ona se pritom i dobro nasmijala, dok je Ben za vrijeme intervjua bio vrlo ozbiljan.
 
 
"Tada sam počeo razmišljati o tome da počnem režirati filmove, jer se te ljude uvijek shvaćalo ozbiljno. To je postala moja mantra - samo ću raditi više nego ostali." A onda je na snimanju filma "Daredevil", Ben upoznao drugu Jennifer, s kojom se vjenčao 2005. godine, a par ima i troje djece. No, 2015. godine, par je objavio kako se razvodi, a razlog su navodno bile Benove prevare. Posljednja u nizu dogodila se s dadiljom njihove djece, a bila je to kap koja je prelila čašu.
 
No, par još uvijek nije finalizirao razvod, a šuška se kako ni neće, jer se Jennifer navodno predomislila te odlučila nestašnom suprugu dati još jednu šansu. Par se često može vidjeti zajedno, a sama činjenica da ju je Ben nazvao "suprugom" u intervjuu, dodatno je potpalilo glasine o pomirenju.
 
 
"Moja supruga bila mi je od velike pomoći u tom razdoblju, jer sam puno radio i bio sam usmjeren isključivo na posao pa mi je bilo teže balansirati između privatnog i poslovnog života", otkrio je Ben.
 
I dok će jedna Jennifer biti itekako počašćena rečenim, vjerujemo kako ona prije nje neće biti nimalo sretna kada čuje kako joj bivši i dalje koristi svaku priliku kako bi ju javno "blatio". Iako volimo Bena, moramo priznati kako je krajnje vrijeme da prestane pričati o dalekoj prošlosti, posebno zato što je on tu ženu sam tada birao, a čak je i kleknuo pred nju.
 
 
Jennifer i Ben definitivno su prekinuli 2013. godine.
 
 
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara