Beyonce se i sinoć ponašala kao diva, no još veću je glumila njezina kći

Beyonce se i sinoć ponašala kao diva, no još veću je glumila njezina kći

Foto: Getty, Instagram

OBITELJ Carter sinoć nije bila potpuna, ali je kao uvijek privukla veliku pažnju.

Radi se o glazbenoj divi Beyonce, njezinu suprugu, reperu Jay Z-ju te 6-godišnjoj kćerkici Blue Ivy koji su bili rado viđeni gosti na 60. dodjeli Grammy nagrada u New Yorku. S njima nisu bili blizanci Sir i Rumi, no potpuno je jasno i zašto - ovakvi događaji nisu za bebe.

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Međutim, i bez njih, glazbena obitelj privlačila je poglede, a Beyonce je u maniri prave dive sjedila u prvim redovima te promatrala što se događa u njezinoj industriji, pritom ne skidajući crne sunčane naočale s glave. Diva izgledu pridonijela je i raskošna crna haljina s prorezima, kao i veliki šešir, ali i njezino držanje.No kao još veća diva ponašala se Blue Ivy, za koju se već dugo uška kako je prava šefica, a to je dokazala i sinoć.U nekim trenucima, malena je izgledala kao da joj se ne da biti na mjestu na kojem se našla, a kamera ju je i snimila kako zabranjuje roditeljima da plješću te im rukom pokazuje "da se smire".

Malena je tu večer nosila i štikle, no to nije izazvalo toliko pozornosti jer otkad se rodila nosi skupocjene krpice poput mame koja je jučer nosila samo nakit u vrijednosti 7 milijuna dolara.Blue ja kasnije i objasnila par stvari slavnoj Aliciji Keys pa je s pravom nazvana divom večeri.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara