Ima miljenicu? Kraljica samo jednoj vojvotkinji zabranila nošenje nakita Lady Di

Ima miljenicu? Kraljica samo jednoj vojvotkinji zabranila nošenje nakita Lady Di
Foto: EPA-EFE, Getty Images

OD KADA je u kraljevsku obitelj stigla Meghan Markle, u javnosti se nagađa od tome koja je od dviju supruga njenih unuka kraljici Elizabeti draža.

Do sada smo gotovo jednako često mogli čitati o tome da joj je miljenica Kate Middleton kao i da je to ipak Meghan Markle, no čini se da je svojom posljednjom odlukom kraljica to konačno razjasnila.

Naime, kako je za britanski tabloid The Sun otkrio izvor blizak kraljevskoj obitelji, kraljica je zabranila Meghan nošenje nakita pokojne princeze Diane, dok Kate to i dalje smije. Tu je odluku donijela jer "nije nimalo bila impresionirana" Meghaninim ponašanjem, navodi The Sun.

Izvor je otkrio i kako ova odluka nije bila nagla jer se potez kojim je Meghan nagnala kraljicu na brigu o njenom ponašanju dogodio još prije njenog i Harryjevog vjenčanja. 

Problem je navodno izbio jer je Meghan zatražila je da joj izrade tijaru optočenu smaragdima, što je odbijeno zbog nepoznatog podrijetla dragog kamenja koje je željela, a zatim se umiješala kraljica i sama joj odabrala tijaru. 

To je razbjesnilo princa Harryja koji se navodno pokušao suprotstaviti kraljici izjavom: "Što Meghan zaželi to i dobije", a izvor navodi da je to dodatno nagnalo kraljicu na ovu odluku. 

Meghan je do sada često za posebne prilike posuđivala nakit princeze Diane, uključujući i vrijedni koktel prsten s akvamarinom koji je nosila na svojem svadbenom prijamu, no čini se da će sada u kolekciji moći uživati samo njena šogorica Kate. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara