Irina Shayk prvi put progovorila o propaloj vezi s Bradleyjem Cooperom

Irina Shayk prvi put progovorila o propaloj vezi s Bradleyjem Cooperom
Foto: EPA-EFE

IAKO je dok su bili zajedno rijetko pričala o njihovom privatnom životu, Irina Shayk je odlučila progovoriti o svojoj vezi s Bradleyjem Cooperom koju su prekinuli u lipnju prošle godine. 

Manekenka je za britanski Vogue otkrila da je posljednjih pola godine provela razmišljajući i reflektirajući se na razdoblje koje je iza nje.

"Smatram da u svim dobrim vezama iznosimo ono najbolje i ono najgore iz sebe, to je jednostavno ljudska priroda. Dvoje sjajnih ljudi ne moraju biti sjajan par", istaknula je Irina i nastavila: "Jako sam sretna zbog našeg zajedničkog iskustva. Život bez Bradleyja je jedno sasvim novo poglavlje za mene". 

Istaknula je da nastavljaju i dalje zajedničkim snagama odgajati njihovu kći te da joj je puno teže s kćeri otkako su ona i glumac prekinuli.

"Teško je pronaći ravnotežu između samostalnog odgajanja djeteta i posla kojim je prehranjujem. Vjerujte mi, ponekad se probudim i pomislim: O moj Bože, ne znam što ću, raspadam se", otvoreno je rekla manekenka. 

Ipak, izvor blizak paru istaknuo je za časopis People da i Bradley i Irina stavljaju njihovu zajedničku kći na prvo mjesto i trude se odgojiti je na najbolji mogući način. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara