Iva Balaban izgleda k`o milijun dolara u haljini od 370 kuna

Iva Balaban izgleda k`o milijun dolara u haljini od 370 kuna
Foto: Instagram, H&M
 
LIJEPA Hrvatica ovih dana uživa u Veneciji.
 
Iva Balaban posjetila je 57. Venecijanski bijenale, a za tu prigodu spakirala je samo najljepše haljine. Kako znamo? Svojim talijanskim outfitima povalila se na Instagramu, a svaka haljina bila je još ljepša od prethodne.
 
 
Dvije maksi haljine djelo su domaće dizajnerice Aleksandre Dojčinović. Nježna, bijela haljina s detaljima čipke bila je savršen izbor za romantičnu Veneciju, dok je crna haljina na preklop i sa srebrnim nitima Ivu pretvorila u holivudsku divu.
 
 
No nama je za oko zapela svijetlo plava satenska haljina u kojoj je Iva pozirala u predvorju hotela. Nježna boja savršeno je istaknula njen ljetni ten dok se padajuća, presijavajuća tkanina pobrinula za dašak luksuza, a ova nam se haljina odmah učinila i jako poznatom.
 
 
Iva ju je i odlično iskombinirala s narančastim detaljima na sandalama i naušnicama koji su dodatno skrenuli pažnju na njenu preplanulu put, a iako je bila zatvorena do grla, prorez na donjem dijelu haljine osigurao joj je dozu seksepila. No ako ste pomislili da je opet riječ o dizajnerskom komadu, prevarili ste se. Ovu haljinu Iva je kupila u H&M-u i to za samo 370 kuna.
 
 
Možda je dosad niste primijetili jer na vješalici baš i ne izgleda toliko dobro, no vjerujemo da će zbog Ive haljina brzo nestati s polica. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara