Je li se Justin Bieber vratio još jednoj bivšoj djevojci?

Je li se Justin Bieber vratio još jednoj bivšoj djevojci?
Splash, Twitter, Instagram

ČINI se da Justin voli pružati druge šanse svojim bivšim djevojkama.

Nakon što su on i Selena Gomez obnovili svoju tinejdžersku vezu i ponovo ju prekinuli, pjevač je sada ponovo viđen u zagrljaju Hailey Baldwin. Manekenka je nedavno opovrgnula glasine da je u vezi sa Shawnom Mendesom, s kojim je došla na Met Galu u svibnju te je sada viđena kako razmjenjuje nježnosti s Justinom

Kako prenosi Harper's Bazaar, ovaj je dvojac najprije uočen u crkvi na Vous Church konferenciji, a zatim su viđeni u noćnom klubu u Miamiju kako se grle i smješkaju.

Dan nakon toga su odsjeli u vili u Miamiju, u kojoj su također bili samo njih dvoje.

Tamo su bili na spoju u kazalištu, a zajedno su i napustili Miami privatnim zrakoplovom.

Hailey i Justin bili su u vezi prije dvije godine i nakon prekida nisu bili u najboljim odnosima. Međutim, ponovno su se počeli dopisivati ove godine, i to dok je Justin bio u vezi sa Selenom Gomez, koja nije dobro prihvatila njihovo kontaktiranje i navodno su zbog toga išli u savjetovalište za parove. Njihova je veza drugi put okončana u ožujku, a Justin je nedugo nakon prekida izjavio kako uživa u samačkom životu i kako se sada može u potpunosti posvetiti novoj glazbi koju namjerava objaviti ove godine. 

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Hailey je pak izjavila kako je njoj teško naći nekoga tko ima iste životne vrijednosti i načela kao i ona i da je to razlog zašto je solo. Ipak, čini se kako su se stare strasti ponovno rasplamsale jer nama definitivno ne izgledaju kao da su samo prijatelji. 
 

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara