Jesi li "reacher" ili "settler"?

Jesi li "reacher" ili "settler"?

Foto: seatfortytwo

U SERIJI "Kako sam upoznao vašu majku" Barney Stinson je objasnio kako u svakoj vezi postoji osoba koja izlazi s ljudima koji su iznad njenog ranga (reacher), i osoba koja se zadovoljava vezom s nekim iako bi mogla pronaći nekog puno boljeg, tj. zgodnijeg (settler).

Što čini reachera?


Reacher je osoba čiji fizički atributi nisu toliko privlačni da bi mogla osvojiti koga god poželi, no ipak se nalazi u vezi sa nekim tko je po tom pitanju daleko iznad nje. Ovo se ne mora odnositi samo na izgled, pa može biti riječ i o socijalnom statusu ili jednostavno osobnosti druge osobe, a reacher je netko za koga se smatra da definitivno ne zaslužuje biti u vezi sa osobom s kojom jest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Što čini settlera?

Settler je osoba koja bi prema svojim fizičkim karakteristikama, socijalnom statusu i osobnosti mogla biti u vezi sa najljepšim ženama/muškarcima na svijetu, no bira vezu sa nekim za koga se čini kako nije dorasao tim standardima.

Što si ti u vezi?


Svatko će za sebe vjerojatno pomisliti kako je settler, a osoba s kojom je u vezi reacher, što je normalno jer će rijetko tko na glas priznati kako smatra da ne zaslužuje osobu s kojom je u vezi. Djevojka koja baš i nije zgodna ali hoda sa prekrasnim tipom uvijek će u očima drugih biti settler, no možda je baš ona ta koja se zadovoljila nekim iako bi mogla mnogo bolje. Raspravu oko toga tko je tko u vezi teško je završiti, ali ju je dobro započeti, čisto da bismo vidjeli kako naš partner percipira svoju ulogu u vezi. Ovo može završiti velikom svađom, ali ipak, možeš li odoljeti ovakvom razgovoru? Pitaj svog dečka što misli, je li spustio standarde kada je odlučio biti s tobom ili svakoga dana zahvaljuje sretnim zvijezdama što te ima? Jesi li reacher ili settler?

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara