Jessica Biel nasmijala internet perverznom šalom ispod fotke Justina Timberlakea

Jessica Biel nasmijala internet perverznom šalom ispod fotke Justina Timberlakea
Foto: Instagram

SUPRUGA slavnog pjevača pokazala je svoju "prljavu" stranu.

Justin Timberlake na Instagramu je otkrio da marljivo radi na svojoj novoj knjizi Hindsight fotografijom na kojoj sjedi u fotelji i tipka na laptopu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Justin Timberlake (@justintimberlake)

U intervjuu za Entertainment Weekly pjevač je najavio da će knjiga biti u prodaji 30. listopada i da će sadržavati kolekciju anegdota i zanimljivih događaja iz njegova života i karijere te stotine neobjavljenih fotografija iz njegove osobne arhive.

Podršku u novom projektu pružila mu je njegova supruga, glumica Jessica Biel i to perverznim komentarom ispod fotke kojim je nasmijala internet.

"Moj pisac u akciji. Uvijek me strašio tvoj veliki... mozak", napisala je dovitljiva Jessica uz emotikon koji šalje pusu.

Ovo nije prvi put da nas je par koji je zajedno već 11 godina, od čega šest u braku, nasmijao svojim komentarima na Instagramu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jessica Biel (@jessicabiel)

"Naša lica kada smo shvatili da na dodjeli Emmyja nema alkohola", napisala je glumica ispod niza fotki sa svečane dodjele televizijskih nagrada na kojima su smiješnim izrazima lica pokazali svoje nezadovoljstvo. Nismo znali da je Jessica ovakva komedijašica!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara