Još jedan propali pokušaj Taylor Swift da ponovno osvoji simpatije javnosti

Još jedan propali pokušaj Taylor Swift da ponovno osvoji simpatije javnosti

Foto: Screenshot Youtube

TAYLOR Swift prošlu je nedjelju izbacila spot za novu pjesmu "Delicate".

No otkad je od miljenice postala poprilično omražena među ostalim slavnim facama s kojima se upetljala u javne svađe, dijelom obožavatelja, ali i donedavnim najboljim prijateljicama, sve što izbaci, javnost dočeka na nož.

Jednako tako je bilo s novim spotom u kojem je Taylor pokazala ubojite plesne pokrete no nije dugo trebalo da sjedne na optuženičku klupu da je iskopirala poznatu reklamu za jedan parfem - od pokreta do izraza lice njegove glavne zvijezde.
 
Radi se o reklami iz 2016. godine u kojoj je glavna zvijezda glumica Margaret Qualley.
 
"Cijeli spot je teška kopija", "Spot je kopija, ali lošija", samo su neki od komentara na društvenim mrežama, a jedino što se razlikuje su haljine u kojima djevojke plešu.
 
Naime, dok je Margaret skakutala po zgradi u prekrasnoj, zelenoj haljini, Taylor je izabrala plavu haljinu s resicama koju potpisuje dizajner Naeem Khan i koja košta nešto više od 4000 funti.

Brojni napadi na njezin račun navodno su i razlog zašto se Taylor povukla iz javnosti te sinoć nije bila ni na dodjeli iHeart Music nagrada gdje je proglašena pjevačicom godine. Za nagradu se zahvalila putem video poziva, a zatim je predstavila novi spot.
 
Tek je nedavno viđena u opuštenoj šetnji s dečkom Joeyjem Alwynom no dodjele i dalje izbjegava u širokom luku. 
 
Kako je krenulo, čini se kako ni 2018. neće biti njezina godina...
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara