Kendall Jenner našla se u središtu skandala zbog frizure

Kendall Jenner našla se u središtu skandala zbog frizure
Foto: Instagram

SESTRE iz Kardashian-Jenner obitelji vrlo se često nađu na meti javnosti. 

Nakon što je Kim uzrujala javnost afričkim pletenicama koje je nedugo nakon ponovila kao look za crveni tepih te u kampanji za novu liniju proizvoda njezinog brenda KKW beauty, red je došao na Kendall koja se pronašla u središtu skandala, no ne svojom zaslugom.

Naime, manekenka je osvanula u beauty editorijalu novog izdanja časopisa Vogue čija je tema je bila: voluminozna kosa 60-ih i 70-ih. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vogue (@voguemagazine)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vogue (@voguemagazine)

Na fotografijama Kendall ima afro frizuru i nacrtane pjegice, dok Imaan Hammam, druga manekenka iz editorijala koja ima prirodno kovrčavu kosu, ovdje ima gotovo potpuno ravno stiliziranu kosu. 

"Zašto ste iskoristili bjelkinju za ovu temu pored toliko prekrasnih crnkinja koje imaju prirodnu afro frizuru", "Sada kada se crnkinjama divimo zbog prekrasne i jedinstvene kose, bjelkinje naravno pokušavaju prekopirati sve", "Urednici mogu raditi što žele, ali zašto jednostavno niste dopustili Imaan da nosi svoje prirodne kovrče, a Kendall svoju prirodno ravnu kosu? Čemu zamjena?", samo su neki od komentara na ove fotografije.

Nakon što se skandal proširio, Vogue se odlučio javno ispričati: 

"Ideja ovih fotografija bila je oživjeti romantičan edvardijansko-gibsonovski modni izričaj i frizure 60-ih i 70-ih godina koje su bile poznate po voluminoznom, natapiranom izgledu. Ispričavamo se ako smo nekoga uvrijedili ili na krivi način prikazali našu ideju, ni u kom slučaju nije bilo namjerno."

Kendall se još uvijek oko svega nije oglasila. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara