Krumpirići, "Larin izbor" i torbice: Deset stvari koje su ženama bitnije od seksa

Foto: shutterstock

NAJNOVIJA istraživanja pokazala su iznenađujuće rezultate kad su u pitanju stvari bez kojih žene ne bi mogle izdržati mjesec dana. Prema listama koje su sastavile, seks se našao na tek jedanaestom mjestu! Ispred "fizičkih aktivnosti u krevetu", žene su stavile sve što im je potrebno za udoban život, pokazujući tako da bi više izdržale bez seksa nego bez udobnosti i svojih.

Na prvom mjestu našla se brza hrana, krumpirići, pizze i hamburgeri koji ženama predstavljaju zadovoljstvo i teško ih se odreći pogotovo jer su najdostupnija vrsta hrane tijekom pauze za ručak.

Drugo mjesto zauzele su omiljene TV serije, filmovi i emisije. Neke su u anketi napisale da se gledanje omiljene serije može usporediti s dobrim seksom.

Treće mjesto nas i nije baš začudilo, bilo da se radi o jutarnjoj kavi bez koje mnoge žene ne mogu ni zamisliti početak dana ili je riječ o kavama s frendicama, sudeći po istraživanju, ženama je lakše izdržati bez seksa nego bez ovog kofeinskog napitka.

Četvrto mjesto dokazuje da su žene stvorile pravu ovisnost prema mobitelu te da bi im mjesec bez njega jako teško pao, pa ga je oko 95 posto ispitanica izabralo prije nego seks.

Na petom mjestu našao se shopping. Čak i one koje nisu šopingoličarke, tvrde da bi dobile napad panike da im netko uskrati makar jednu kupovinu mjesečno.

Kućnog ljubimca bi se također rijetko koja žena odrekla zbog seksa. Osim ljubavi koja se rodi prema životinji, tu je i onaj osjećaj kad nam se netko veseli nakon napornog dana na poslu.

Facebook se našao na sedmom mjestu, što pokazuje da su žene podložnije ovisnostima nego frajeri, tako da nije čudno da se većini ova društvena mreža našla ispred seksa.

Ispred seksa se pored ovih čestih ovisnosti našlo još par neobičnih poput joge, modnih časopisa i čokolade. Tek na jedanaestom mjestu na popisu ženskih ovisnosti našao se seks, dok je muška top lista stvari bez kojih ne mogu izgledala potpuno drugačije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara