Maja Šuput je neprepoznatljiva s novom frizurom: "Izgledaš k'o pola milijuna"

Maja Šuput je neprepoznatljiva s novom frizurom: "Izgledaš k'o pola milijuna"
Foto: Instagram

IAKO od njenog spektakularnog vjenčanja nije prošlo ni mjesec dana, Maja Šuput Tatarinov odavno se vratila brojnim obvezama. Nakon svadbenog slavlja pjevačica i njen novopečeni suprug Nenad otputovali su na jednu od Majinih omiljenih destinacija - Ibizu, ali tamo su se zadržali tek nekoliko dana. Sasvim dovoljno da se pohvali zavidnom kolekcijom kupaćih kostima i najavi neke od najvećih trendova koji će ovog ljeta vladati plažama.

Ipak, čini se da Šuput najbolje funkcionira kada je njen raspored krcat projektima na kojima radi, a ako je suditi prema društvenim mrežama takvih je trenutno jako puno. Upravo zbog jednog projekta Maja se odvažila na potpunu transformaciju te je svoju kratku kosu obogatila dugačkim ekstenzijama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Zahvaljujući valovima u kosi istovremeno je postigla romantičan, ali i seksi look, a nije odoljela ni šiškama koje svima laskaju.

Njeni su fanovi s potpunim oduševljenjem dočekali ovu transformaciju pa joj je jedna od obožavateljica poručila da "izgleda k'o pola milijuna umotana u bombon".

Drugi su bili nešto manje maštoviti u pronalaženju usporedbi, ali svakako nije nedostajalo komplimenata.

"Predobro ti stoji ova frizura, blistaš" i "Prekrasna si", samo su neki od njih, a jedan od obožavatelja je zaključio da "brak dobro utječe na Maju".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara