Meghan Markle dobila uzbudljiv zadatak koji nema veze s kraljevskim dužnostima

Meghan Markle dobila uzbudljiv zadatak koji nema veze s kraljevskim dužnostima
Foto: EPA-EFE

ČINI se da su se godine pisanja bloga "The Tig" isplatile jer će upravo Meghan Markle biti gošća-urednica rujanskog izdanja Voguea. 

Zašto je ovo velika stvar? 

Naime, rujansko izdanje ovog prestižnog časopisa jedno je od najvažnijih u svakoj godini jer diktira trendove za nadolazeću jesen i zimu i na njemu se radi i po nekoliko mjeseci. 

Vojvotkinja od Sussexa će stoga nakratko zanemariti svoje kraljevske dužnosti te će se posvetiti uređivanju Voguea za koji će ekskluzivno i pozirati te napisati tzv. "članak mišljenja". 

Meghan će sama izabrati temu o kojoj želi pisati, a mnogi se nadaju da će se bazirati na njezinoj navodnoj svađi s Kate ili njezinom odnosu s Donaldom Trumpom koji ju je jednom prilikom prozvao "odvratnom".

Također, vojvotkinja će imati priliku pozvati žene koje prema njezinom mišljenju mijenjaju svijet da napišu eseje o kojoj god temi žele, a da se pretpostaviti da bi njezine dobre prijateljice Priyanka Chopra Jonas i Serena Williams mogle biti odabrane. 

Mnogi nagađaju da će se na fotkama prvi put pojaviti i Archie, njezin i Harryjev sin, stoga nam ne preostaje ništa drugo nego strpljivo pričekati izlazak ovog uzbudljivog izdanja britanskog Voguea pod uredničkom palicom vojvotkinje! 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara