Meghan Markle ponovno na udaru vlastite obitelji

Meghan Markle ponovno na udaru vlastite obitelji
Foto: Splash, Twitter

OBITELJ Meghan Markle ponovno se oglasila i ponovno želi narušiti njezin ugled što je više moguće.

Otkad je postala članica kraljevske obitelji, njezin polubrat, sestra i otac neprestano daju jako dobro plaćene intervjue u kojima je nazivaju okrutnom, nezahvalnom, sebičnom i psihički nestabilnom. 

Posljednji se oglasio njezin polubrat Thomas Markle te je progovorio o njezinom odnosu s ocem. Za časopis The Mirror Thomas Markle je izjavio kako je njihov otac uvijek stavljao Meghan na prvo mjesto i da ne može vjerovati na koji mu način ona vraća. Nazvao ju je okrutnom i sebičnom te dodao kako njezinim venama sada očito teče plava kraljevska krv koja ju je učinila toliko hladnom. Thomas i Samantha, Meghanina sestra, smatraju kako Meghan uništava njihovu obitelj i njihovog oca. 

Samantha Markle vrlo je aktivna i na Twitteru na kojem nerijetko ocrnjuje kraljevsku obitelj tvitovima poput ovog: "Kraljičina crkva? Vi sebe nazivate kršćanima? Krist nikada ne bi tretirao našu obitelj kao vi. Sram vas bilo, bezdušnici."

Kraljevska obitelj uvidjela je problem neprestanih ocrnjivanja te je odlučila reagirati na javnosti još nepoznat način. Izvor neposredno blizak kraljevskoj obitelji izjavio je za Entertainment Tonight da je u planu nešto agresivniji pristup od uobičajenog kako bi Meghan napokon stekla svoj mir te bila udaljena od maltretiranja obitelji.

Inače, Meghan se s ocem nije čula deset tjedana nakon vjenčanja, kada ju je on bio odbio voditi do oltara. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara