Napokon je slobodna: Rita Ora i službeno prekinula suradnju s mentorom Jay-Z-jem

Napokon je slobodna: Rita Ora i službeno prekinula suradnju s mentorom Jay-Z-jem

Foto: Getty, Instagram

USKORO možemo očekivati novi album slavne pjevačice.

Čini se kako je svađa između pjevačice Rite Ore i njezinog mentora Jay-Z-ja napokon završena, a vijest je potvrdila sama plavokosa pjevačica na Snapchatu, slikom novih ugovora te hashtagom "Album 2".

Podsjetimo, slavni reper od svoje je štićenice za Božić dobio poziv na sud, a Rita je tvrdila kako ju je reperova izdavačka kuća "Roc Nation" zapostavila i sabotirala njezinu karijeru.Naime, Rita je u 7 godina pjevačke karijere izdala samo jedan album za što krivi čelnike "Roc Nationa" koji su na početku bili jako zainteresirani za nju, a zatim su se okrenuli drugim projektima.

Zatim je Jay-Z tužio nju, a sapunica se sada napokon riješila. Presuda je "sloboda" 25-godišnje pjevačice, koja sada očito priprema novi album te je jako uzbuđena u vezi toga.Šuška se kako je Rita potpisala ugovor s Warner Music-om, a mi jedva čekamo čuti što nam je pripremila.

U međuvremenu, pjevačica se bacila i u filmske vode, pa je zaigrala u filmovima, poput "Southpaw" i "Fifty Shades of Grey", u ulozi Christianove sestre Mije. Rita će zaigrati i u drugom nastavku popularnog filma, na Valentinovo 2017. godine. 

 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara