Ne žele se vezati: Ovi horoskopski znakovi žive za ljetne avanture

Ne žele se vezati: Ovi horoskopski znakovi žive za ljetne avanture
Foto: Instagram

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

NEKI ljudi teže ozbiljnoj vezi, dok drugi uživaju u slobodi i ne žele se vezati. 

Ako spadate u ovu drugu skupinu, onda ste vjerojatno rođeni u jednom od horoskopskih znakova koji žive za usputne avanture, zbog čega vam ljeto i jest omiljeno doba godine. Osobe rođene u ovim znakovima zodijaka uživaju u ljetnim romansama i ne očekuju ništa više od toga, a s njima je zabava zajamčena. Provjerite jeste li među njima ili otkrijte u kojem biste znaku trebali tražiti frajera za ovo ljeto ako ne želite ništa ozbiljno. 

Strijelac

Strijelci su poznati avanturisti u svim poljima, pa tako i u ljubavnom. Slobodni su, pozitivni i spremni gotovo na sve. S osobama u ovom znaku sigurno ćete se odlično zabaviti, a mogli biste osjetiti i leptiriće u trbuhu. No kada vaša ljetna avantura sa Strijelcem završi, on će vas pustiti i krenuti dalje u nove avanture.

Ovan

Ovnovi ništa ne shvaćaju preozbiljno, što ih čini idealnim partnerom za ljetnu romansu. Osim toga, osobe rođene u ovom znaku učinit će vam ljeto puno zabavnijim jer će vas tjerati da isprobate nove stvari te da se i vi malo, baš poput njih, opustite i ne razmišljate o budućnosti. Stoga, ako sanjate o savršenoj ljetnoj avanturi koja će skrenuti vaše misli s vaše svakodnevice, Ovan je idealan horoskopski znak za to.

Vodenjak

Želite li avanturu s frajerom koji vam može postati i odličan prijatelj, potražite nekog Vodenjaka. Oni vole upoznavati nove ljude, slušati njihove priče, ali i neopterećeno uživati u ljetnim romansama. S osobom rođenom u ovom znaku možete doživjeti strastvenu večer, a već sutradan ujutro skupa sjediti na kavi i pričati kao da se ništa nije dogodilo. A ako se slučajno zaljubite u njega, onda biste mogle ostati razočarane jer se Vodenjaci teško upuštaju u ozbiljnije veze.

Blizanci

Blizanci su prirodni zavodnici i ne vole provoditi ljeto u ozbiljnim vezama. Zabava im je na prvom mjestu pa vam s njima sigurno neće biti dosadno, a s obzirom na to da su po prirodi i jako fleksibilni, s njima ćete se sve moći i lako dogovoriti te vam neće kvariti vaše planove, nego će vam se pridružiti. Nakon ljeta će vas brzo zaboraviti, a to i jest ono što tražite, zar ne?

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara