Osobine kojima ćete svakog frajera otjerati od sebe

Osobine kojima ćete svakog frajera otjerati od sebe
Foto: Instagram

ŽENE često nabrajaju mnoge karakteristike koje im smetaju kod muškaraca. 

Ipak, nisu jedine kojima neke stvari izuzetno smetaju. Jedno američko istraživanje provedeno na grupi muškaraca u dobi od 25 do 45 godina dokazalo je da sljedeće tri osobine muškarci preziru kod žena. 

Nepristojnost

Baš kao što ni vi ne volite vidjeti muškarca koji se odnosi s nepoštovanjem prema bilo kome, tako i muškarci ne podnose žene koje su nepristojne i otresite prema, primjerice, konobaru ili prodavačici. Osnove lijepog ponašanja ključne su za ostavljanje dobrog dojma, a zbilja ih nije teško pokazati. 

Materijalizam

Lagali bismo kad bismo rekli da novac ne igra važnu ulogu u svačijem životu. Ipak, otvoreno pokazivanje da vam je novac na prvom mjestu i da očekujete skupocjene poklone na redovnoj bazi neće se svidjeti nikome tko traži partnera na duge staze. 

Tračanje

Njega zanimaju pojedinosti o vašem životu, a ne životu nekih ljudi koje nije ni upoznao. Iako vi mislite da je njemu sigurno u redu što se nakon posla ili kave poželite olakšati, negativne riječi usmjerene prema drugima znak su manjka samopouzdanja koji nije privlačan niti jednom muškarcu. 

  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara