Ova tri horoskopska znaka su najveći lažljivci zodijaka

Ova tri horoskopska znaka su najveći lažljivci zodijaka
Foto: Instagram

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

IAKO nitko ne govori istinu u svakom trenutku života, osobama rođenim u ovim znakovima laganje je sastavnica svakog dana. 

Oni smatraju da je laganje lakši put i zato izmišljaju priče oko baš svake sitnice. 

Ova tri znaka su najveći lažljivci horoskopa, piše Your Tango. 

Ovan

Ovnovi obožavaju pretjerivati i to rade vrlo dobro. Njih ćete teško uloviti u laganju, a čak i ako se to dogodi, oni vam se neće ispričati. Uvijek se vole predstavljati puno boljima nego što jesu što uključuje mnoštvo izmišljotina koje se nikada nisu dogodile. 

Blizanci

Blizanci lažu jer su prelijeni trgnuti se i reći istinu, posebice u težim situacijama. Ako je istinu k tome potrebno dodatno objasniti, oni se neće zamarati time već će samo nastaviti s lažima. Ako ih ulovite u laži, oni će se samo nasmijati i optužiti i vas da sigurno ponekad lažete baš poput njih. 

Vodenjak

Vodenjaci su na prvu pravi tvrdokošci, no ustvari su velike kukavice. Oni se mrze suočavati s teškom istinom pa je "ublažavaju" lažima. Nije im problem lagati ni svojim bližnjima čak ni ako znaju da će ih time povrijediti. Na kraju dana, oni izgovore toliko veliku količinu laži da i sami počnu vjerovati u njih. 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara