Ove ćete horoskopske znakove pročitati kao otvorenu knjigu

Ove ćete horoskopske znakove pročitati kao otvorenu knjigu
Foto: Instagram

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

I dok neke osobe spadaju među najveće svjetske misterije, one rođene u ovim znakovima zodijaka ćete na prvu "prokužiti". 

Njihova neverbalna komunikacija, odnosno govor tijela otkriva gotovo svaku njihovu misao i emociju pa vam neće trebati ni reći što misle prije nego što shvatite na čemu ste. 

Ova dva horoskopska znaka ćete pročitati kao otvorenu knjigu. 

Lav

Lavovi ne vole gubiti vrijeme na prikazivanje sebe kao misteriozne osobe koja uvijek nešto skriva. Oni će vam pogledima, pokretima ruku i cijelog tijela pokazati što misle o vama, kako se osjećaju u pojedinoj situaciji te kako su raspoloženi. Kod njih maske ne postoje. 

Ribe

Ribe su toliko emotivne da je jednostavno nemoguće krivo protumačiti njihovo raspoloženje. Vrlo su dramatične i otvorene, što nekim ljudima i ne sjeda najbolje, no Ribe su jednostavno takve i ne mijenjaju se ni zbog koga. Nakon kraćeg promatranja osobe rođene u znaku Ribe znat ćete točno kako se osjeća i što misli o vama, čak i ako ona možda misli da to odlično skriva.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara