Ovo je kraljevsko modno pravilo koje najviše frustrira Meghan Markle

Ovo je kraljevsko modno pravilo koje najviše frustrira Meghan Markle
Foto: EPA-EFE, Getty Images

BITI član britanske kraljevske obitelji ima mnoge prednosti, ali i mane.

Postoje brojna pravila kojih se moraju pridržavati, od načina na koji se trebaju ponašati do strogog dress codea. A otkako se pridružila obitelji, Meghan ih je sve morala prihvatiti, no s jednim se nikako ne može pomiriti.

Naime, kraljevski protokol nalaže da ženski članovi obitelji u prisutnosti kraljice Elizabete II. ne smiju nositi hlače, a upravo to pravilo najviše frustrira vojvotkinju koja je velika ljubiteljica odijela s hlačama, što je nedavno za People otkrio izvor blizak kraljevskoj obitelji.

"Teško joj je shvatiti neka pravila kraljevske obitelji, poput činjenice da kraljica preferira vidjeti žene u haljinama i suknjama više nego u hlačama, te često pita Harryja zašto to mora biti tako. Mislim da je to ponekad frustrira, no to je njezin novi život s kojim se mora naučiti nositi", ispričao je izvor za tabloid.

Otkako se udala za princa Harryja, Meghan je u nekoliko prilika nosila hlače, no nijednom u prisutnosti kraljice, ali s obzirom na to da je do sada već stekla reputaciju kraljevske buntovnice jer je nebrojeno puta zanemarila obiteljska pravila, ne bi nas iznenadila da prekrši i ovo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara