Ovo nitko nije očekivao: Meghan Markle iznenadila izborom dizajnera vjenčanice

Ovo nitko nije očekivao: Meghan Markle iznenadila izborom dizajnera vjenčanice

Foto: Getty

NAPOKON je došao i taj dan.
 
Britanski princ Harry i Meghan Markle izrekli su sudbonosno "da" u Kapelici svetog Juraja u dvorcu Windsor. Očekivano, Meghan je bila prekrasna mladenka, no ipak je sve uspjela iznenaditi svojom vjenčanicom. Iako je prema posljednjim glasinama koje su prenijeli svi svjetski mediji njenu vjenčanicu trebao dizajnirati britanski brend Ralph & Russo, Meghan je odabrala haljinu s potpisom francuske modne kuće Givenchy, čije ime uopće nije spomenuto u glasinama oko vjenčanice.
 

Embed from Getty Images

Vjenčanicu je dizajnirala kreativna direktorica brenda Clare Waight Keller, koja je prošle godine postala prva žena na toj poziciji u Givenchyju. Meghan ju je odabrala za dizajnericu svoje vjenčanice jer joj se sviđa njen elegantan i opušten stil, kako navodi britanski Independent. 
 

Embed from Getty Images

Meghan je nosila i dugački veo za koji je dizajnerica inspiraciju pronašla u zemljama Commonwealtha. Na njemu je prokazana jedinstvena flora svih zemalja iz zajednice, a dugačak je čak 5 i načinjen od svile s ručno izvezenim cvijećem, prenosi Independent.
 

Embed from Getty Images

Na glavi je imala dijamantnu tijaru koju je na vjenčanju nosila i kraljica Mary, baka sadašnje kraljice Elizabete II. Tijara je izrađena 1932. godine, a kraljica Mary Elizabeti ju je poklonila 1953. 
 

Embed from Getty Images

Princ Harry oženio se u kraljevskoj vojnoj uniformi, a istu je nosio i njegov kum i brat princ William.
 

Embed from Getty Images

Čestitamo sretnim mladencima!
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara