Ovo su 3 najdjetinjastija horoskopska znaka

Ovo su 3 najdjetinjastija horoskopska znaka
Foto: Instagram
 
Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.
 
DJETINJASTI ljudi su noćna mora, pogotovo ako s njima želite razgovarati kao odrasla osoba. Svatko od nas u sebi ima nešto djetinjasto, ali kad je riječ o ovim horoskopskim znakovima, djetinjasto je baš sve:
 
Ovan
 
Odgovornost i zrelost su za ovna strani pojmovi. Obožavaju život i svemu pristupaju kao da to rade prvi put, zbog čega su uvijek puni entuzijazma, ali uz njihovu djetinjastu narav dolaze i loše stvari - često su jako sebični, predirektni i brzopleti. Ne razmišljaju prije nego što nešto izlanu, a kad shvate da su možda bili u krivu, započinju svađu da ne moraju priznati svoju pogrešku.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Blizanci
 
Neodgovorni, neodlučni, skloni kašnjenju na dogovore i čuđenju ako se netko ljuti jer su zakasnili. Započinju stvari koje nikad ne dovrše, a često ih nešto što ih trenutno zanima toliko okupira da zaborave na vrijeme, obaveze i dogovore. Brzo im postaje dosadno i traže nova uzbuđenja, što može biti vrlo problematično u vezama.
 
Škorpion
 
Možda najgori horoskopski znak kad je u pitanju djetinjasto ponašanje. Škorpioni su izrazito zreli i razumni - dok je sve po njihovom. Čim nešto krene onako kako škorpion nije zamislio, njegovo se raspoloženje mijenja, postaje svadljiv i agresivan i ponaša se kao malo dijete koje nije dobilo lizalicu na blagajni.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara