Pet pokazatelja da ste u vezi sa svojom srodnom dušom

Pet pokazatelja da ste u vezi sa svojom srodnom dušom
Foto: Instagram/topolindra

AKO ste se pitali je li vaš partner zbilja vaša srodna duša, onda bi sljedeći pokazatelji mogli poslužiti kao izvrstan test i odgovor na vaše pitanje. 

Unaprjeđujete jedno drugo

Ne pokušavate promijeniti jedno drugo, već se trudite pomoći partneru kako bi sam rastao u svim pogledima. Vi ste njemu uzor, a i on je vama i postali ste bolje osobe otkako ste zajedno. 

Najbolji ste prijatelji

Dijelite sve jedno s drugim, pružate si podršku i razumijevanje. Čak i vaše svađe imaju produktivan ishod jer nakon njih shvaćate na čemu trebate još malo poraditi. 

Razlike između vas nisu problem

Vaši stavovi i pogledi na život nisu prepreka budućnosti vaše veze, već je samo čine zanimljivijom. Potpuno ste svoji pred njim i on pred vama, a pretvaranje i igrice ne postoje u vašem rječniku.

Nemate potrebu dokazivati se drugima

Nemate potrebu iskazivati mu ljubav na društvenim mrežama kako bi cijeli svijet znao da ste vi sretno zaljubljeni, a ni on ne pretjeruje s objavljivanjem vaših zajedničkih fotografija. Vama je najvažnije ono što se uživo događa među vama, a što će drugi misliti manje je bitno. 

Ne zanemarujete druge osobe zbog njega 

Naravno da svi na početku veze najviše žele provoditi vrijeme sa svojim partnerom, ali to ne znači da zbog njega trebate zanemariti i ostale važne ljude u svojem životu. Osim toga, važno je da imate i vrijeme samo za sebe jer su svakome s vremena na vrijeme potrebni samoća i mir. 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara