Pet sigurnih znakova da ti se on zapravo ne sviđa

Pet sigurnih znakova da ti se on zapravo ne sviđa

Foto: Red Skin

U POTRAZI za pravim frajerom, često se zna desiti da naiđemo na onoga koji je baš po svemu savršen, ali ima jednu veliku manu - ne sviđa nam se. Žene često pokušavaju dati vremena takvom odnosu i potruditi se da im se "gospodin Savršeni" zaista svidi, ali to često završi katastrofalno jer osjećaje ipak ne možemo kontrolirati. Takav odnos nije pošten ni prema tebi ni prema dečku koji misli da ti se zaista sviđa, pa je najbolje da budeš iskrena i pričekaš nekoga u kog ćeš se ludo zaljubiti. Ovih pet znakova reći će ti se dečko s kojim izlaziš zaista ne dopada.

1. Sve na njemu te živcira


Dok je zaljubljenost gluha i slijepa, pa nam se i najgore mane našeg dragog čine simpatičnima, dok izlazimo s nekim tko nam se zapravo ne sviđa, sve na njemu nas počinje živcirati. Ako te jako smeta način na koji žvače, kako govori, kako se oblači i još hrpa drugih sitnica, možeš biti sigurna  da ti zapravo na živce ide vrijeme koje trošiš na njega.

2. Nalaziš izlike da se ne vidite

Čak i čuvanje bakine mačke i čišćenje podruma djeluju zabavnije od izlaska s njim? Ako sama sebi nalaziš izlike kako bi što više odgodila izlazak sa svojim novim dečkom, vrijeme je da budeš iskrena i prema sebi i prema njemu i nastaviš život kao solerica dok ne naiđe onaj pravi.

3. Ne želiš ga upoznati sa društvom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada zbog straha od samoće, cure izlaze s nekim tko im se zapravo ne sviđa, ne žele ga upoznavati sa prijateljima i rodbinom, jer podsvjesno ipak znaju da on nije pravi.

4. Misliš da se previše trudi


Sve romantične i lijepe stvari koje bi te inače oduševile, živciraju te u njegovoj izvedbi i misliš da forsira stvari i previše se trudi.

5. Izbjegavaš fizički kontakt

Svaki put kada te pokušava zagrliti ti se izmakneš, a od pomisli na poljubac lovi te panika, ali ne na dobar način. Ako ti je mrska ideja da s dečkom s kojim izlaziš imaš fizički kontakt, a od pomisli na ljubljenje počinje ti biti muka, vašoj vezi nema spasa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara