Pobijedi siječanjsku depresiju u tri koraka!

Pobijedi siječanjsku depresiju u tri koraka!
Foto: BeautyBox, FreePic

SIJEČANJ, najdepresivniji mjesec u godini često pokoleba i one najjače u izvršavanju svakodnevnih obveza. Nakon blagdanske čarolije, izobilja u hrani, piću, poklonima, druženju... Sustigne nas siječanjska depresija. Dugi i hladni zimski dani, zbrajanje potrošenih računa, smanjena količina dnevnog svjetla - samo su neki od razloga koji siječanj čine najtužnijim i najdužim mjesecom u godini.

Sastavili smo listu od tri koraka kojim ćeš siječanj okrenuti za 180 i iskoristiti njegovu negativnu stranu za pozitivan početak u svom životu!

1. Početak godine iskoristi za čišćenje, preslagivanje i izbacivanje svega suvišnog i nebitnog iz svog života. Kreni od osnovnih stvari kao što su ormar, kuhinja i sve ostalo po domu u kojem živiš, a nakon toga istu odluku primjeni i na okolinu oko sebe. Iskoristi siječanj za rješavanje nepotrebnih stvari ili osoba koje ti crpe energiju i hrabro nastavi u 2019. godinu. Generalka na početku godine dobar je korak da ona bude uspješna.

2. Pokreni se! Izdvoji 30 minuta za sebe. Otiđi u šetnju, upali YouTube, nađi vježbe istezanja, upiši se u teretanu. Fizička aktivnost pa čak i ona od pola sata pomoći će ti da se osjećaš bolje. Osim što ćeš vježbanjem izbaciti negativnu energiju, osjećat ćeš se korisno i pozitivno, a i tijelo će ti biti zahvalno.

Olakšaj si čišćenje uz prave male, povoljne ladičare koje proizvodi BeautyBox tim!

Što je to kutijica sreće i možeš li pomoću nje pobijediti siječanjsku depresiju?

3. Nagradi se! Smisli najmanje tri načina kako ćeš nagraditi sebe u siječnju. Neka to budu u okviru tvojih mogućnosti. Počasti se putovanjem na davno željenu lokaciju, odvoji vrijeme i pročitaj knjigu koju si kupila prije godinu dana. Naruči kutijicu sreće koju promatraš već nekoliko mjeseci klikom na www.beautybox.hr i ubrzaj siječanj dok čekaš kutiju prepunu beauty proizvoda. Pozovi na kavu frendicu s kojom se nisi vidjela nekoliko mjeseci ili se izvedi u kino.

Primijeniš li samo jedan od predložena tri koraka osjećat ćeš pomak. Neka prvi korak bude klik na www.beautybox.hr. Kutijica sreće razveselit će te na kraju mjeseca beauty proizvodima iznenađenja čija je vrijednost najmanje pet puta veća od plaćene cijene kutijice. Iskoristi sreću koja ti je nadohvat ruci.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara