Ponovni prekid celebrity para zbog roditeljskog neodobravanja

Ponovni prekid celebrity para zbog roditeljskog neodobravanja

Foto: Instagram, X17

U PROŠLOSTI su prekidali nebrojeno puta, no od kada su krajem prošle godine obnovili vezu, sve je izgledalo bajno.
 
Nedavno su svoju vezu potvrdili i na Instagramu, što je u celebrity svijetu velika stvar, no čini se da je ljubav pukla. A riječ je o Justinu Bieberu i Seleni Gomez za čiji su prekid sada, navodno, krivi njihovi roditelji. 
 
 
Podsjetimo, Justin i Selena prvi put su uhvaćeni zajedno davne 2010. godine u Philadelphiji tijekom romantičnog spoja, a njihovu mladenačku vezu obilježili su brojni prekidi, no nakon što je Selena prekinula 10-mjesečnu vezu s pjevačem The Weekndom, u zagrljaju svog bivšeg dečka ponovno se našla krajem listopada prošle godine. 
 
 
"Justin je bio Selenina prva ljubav. On će uvijek imati posebno mjesto u njezinom srcu i ona u njemu vidi samo najbolje, a Justin je napokon dosegao njezinu razinu zrelosti. Uvijek se nadala da će doći vrijeme kada će sve sjesti na svoje mjesto kada je u pitanju njihova veza i ono je došlo pa mu je dala drugu priliku", ispričao je tada izvor blizak paru za časopis People i dodao da se njih dvoje odlično provode te da su jako zaljubljeni.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
 
No s tim se nikako nije mogla pomiriti Selenina majka Mandy Teefey, koja je od početka svojoj kćeri dala do znanja da ne odobrava njenu vezu s Justinom te je navodno zbog prepirke s njom završila i u bolnici. A čini se da je sada  u svom naumu i uspjela.
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

 
"Selena i Justin odlučili su uzeti pauzu jedno od drugog, prvenstveno zbog njene mame i njenog neodobravanja Justina. I dok njegova obitelj obožava Selenu, njena mama njihovu vezu nimalo ne odobrava jer i dalje ne vjeruje Justinu, zbog čega se Selena našla između dvije vatre. Selena ju je pokušala uvjeriti da se Bieber promijenio, ali ona ne popušta", otkrio je izvor blizak pjevačici nakon što su krenula šuškanja o njihovom prekidu. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara