Razlog zbog kojeg Meghan nakon poroda nosi zalizanu kosu poznat je mnogim mamama

Razlog zbog kojeg Meghan nakon poroda nosi zalizanu kosu poznat je mnogim mamama
Foto: EPA-EFE, Instagram

PRIJE nego što je rodila sina, zaštitni znak Meghan Markle bila je neuredna nisko svezana punđica, no od kada je postala majka to se promijenilo.

Frizura s kojom smo vojvotkinju imali najčešće priliku vidjeti na pauzama od rodiljnog dopusta je uredna, zalizana punđa (i jednom konjski rep), a frizer slavnih smatra da je upravo trudnoća, odnosno jedna od posljedica trudnoće, glavni razlog za njezinu iznenadnu promjenu looka.

"Tijekom trudnoće zaustavlja se normalni proces ispadanja kose, a posljedica toga je da nakon porođaja ženama ubrzano ispada kosa koju su trebale izgubiti u proteklih devet mjeseci. Vjerujem da upravo zato Meghan sada nosi zalizanu kosu kako bi spriječila njezino daljnje oštećenje", objasnio je za Mail Online frizer slavnih James Johnson.

Ne vidite kakvog to ima smisla? Za postizanje njezine omiljene neuredne punđice potrebno je koristiti proizvode i alate za stiliziranje kose koji oštećuju vlasi, dok je zalizani look moguće postići uz samo malo gela ili kreme za kosu. Kako piše Cosmopolitan, to je najstariji trik u knjizi koji bi trebala znati svaka novopečena mama, a u prednosti su žene s ravnom kosom koje je mogu zalizati i bez ikakvog proizvoda za stiliziranje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara