Rita Ora izgleda kao da je krenula u teretanu, ali se predomislila i otišla u restoran

Rita Ora izgleda kao da je krenula u teretanu, ali se predomislila i otišla u restoran
Foto: Splash

PJEVAČICA Rita Ora snimljena je sinoć u jednoj zanimljivoj kombinaciji, koju je, čini nam se, obukla na pogrešno mjesto.

Ritin stil ponekad zna biti zbunjujuć. Već je dokazala da može nositi sve, posebno nakon što se na crvenom tepihu pojavila u haljini koja je bila kućni ogrtač, a cijeli look upotpunila i bijelim ručnikom u koji je umotala kosu. I dok je tada svima Ritin outfit bio drugačiji i zanimljiv jer se usudila doći na crveni tepih direktno iz kupaonice, njezini kasniji modni odabiri pokazali su se upitnima.

Look za teretanu ili restoran?

Na listu upitnih modnih odabira možemo dodati i sinoćnji look u kojemu je Rita otišla u poznati londonski restoran. Pritom je izgledala kao da je krenula u teretanu, ali se u zadnji tren predomislila i odlučila da će ipak radije nešto pojesti.

Pjevačica je nosila oversized t-shir s printom na crveno-bijele kratke tajice, koje bi mogle biti i duža varijanta biciklističkih hlačica. Što se tiče boja Rita je bila dosljedna, na bijelu majicu iskombinirala je crveno-bijele hlačice te velike bijele tenisice i čarape.

Kao da taj look sam po sebi nije dovoljno zanimljiv, nosila je neonsko žute naočale s crvenim staklima te niz zlatnih lančića. Usto je imala i crnu torbu koja se nije previše uklopila u cijelo ovo izdanje.

Što se nas tiče, ovo izdanje bilo bi odličan izbor za teretanu, trčanje ili bicikliranje sa stilom, ali Rita Ora odlučila je nositi ga i u restoran. Pogrešno ili ne, procijenite same.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara