Rita Ora otkrila kako je morala kleknuti pred Madonnu kada su se prvi put upoznale

Rita Ora otkrila kako je morala kleknuti pred Madonnu kada su se prvi put upoznale

Foto: Splash, Instagram, Press

MADONNA koristi svaku priliku kako bi pokazala tko je kraljica.

U nedavnom intervjuu za Glamour, slavna pjevačica Rita Ora podijelila je s čitateljima vrlo zanimljivo iskustvo, kada je prvi put upoznala kraljicu popa Madonnu."Jednom sam organizirala humanitarni event i bila sam jako uzbuđena što ću upoznati glazbenu legendu i svog idola Madonnu. Moja sestra me tada pitala je li sve u redu, jer izgledam ludo. Tada mi je prišla", započela je Rita.

"Pozdravila sam ju s velikim smiješkom na licu, a ona me tada zamolila da kleknem pred nju. Rekla sam OK i kleknula te smo tako razgovarale." Kako, molimo?No, dok bi se većina nas uvrijedila na takav prijedlog, čini se kako plavokosa ljepotica nije imala nikakvih problema s tim. "Možete li vjerovati u to? No, to je Madonna i ona može što god poželi", zaključila je.

A čini se kako se klečanje isplatilo, s obzirom da je Rita kasnije postala zaštitno lice modne marke Material Girl, koja je u vlasništvu Madonne i njezine kćeri Lourdes, a pojavila se i u njezinom spotu za pjesmu "Bitch, I'm Madonna", koja je nastala u suradnji s repericom Nicki Minaj.
 

 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara