Sedam tipova s kojima (ne)smiješ završiti na uredskoj božićnoj zabavi

Foto: Glamour

BOŽIĆNI party nosi svakakve nevolje: neki daju otkaz u pijanom stanju, neki šefu sve istresu u facu i dobiju otkaz, a neki se pohvataju sa kolegom iz ureda. Niti jedna od ovih situacija nije preporučljiva, no ako već moraš napraviti nešto, zavođenje kolege je najmanje zlo. Samo pazi da pravilno odabereš.

Ne: Pripravnik

Netko tko je tek došao u firmu i još radi direktno ispod tebe nikako nije dobar izbor za provod za jednu noć. Ako ipak završiš s njim, uvijek se možeš praviti da se ništa nije dogodilo i pretvoriti njega u lažljivca. U svakom slučaju, on će ti u ponedjeljak ponovno nositi kavu, a ti sama odluči želiš li osjetiti tu neizbježnu neugodnu tišinu.

Ne: Šef


Nikada i ni u kojem slučaju. Tvoj šef može biti zgodan, šarmantan, može se motati oko tebe cijelu večer, ali nikada nemoj popustiti. U pitanju je tvoj posao, a ako se išta dogodi između vas, stvari mogu biti jako nezgodne. Tu su i kolege koji će te gledati ispod oka, a svako tvoje promaknuće smatrati će se zarađenim preko kreveta.

Da: Kolega koji ti se već dugo sviđa

Kemija među vama svima je očita, a svakodnevni flert na poslu može se pretvoriti u nešto više uz pomoć opuštene Božićne atmosfere. Samo pazi da oboje znate u što se opuštate i nemojte to raditi pred kolegama, kako biste izbjegli tračeve i negodovanje šefova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Da: Nepoznati tip

Na svakoj Božićnoj zabavi nađe se barem jedan tip koji ne pripada u firmu. On može biti nečiji poznanik, čak i direktorov nećak, a činjenica da ga nećeš morati gledati na radnom mjestu olakšava stvari i čini ga idealnim kandidatom. Samo pazi da nije nečiji dečko ili muž.

Ne: Tip kojega je dovela kolegica

Čak i ako kažu da su samo prijatelji, tvoja ga je kolegica vjerojatno dovela kako bi ga zavela kada je dobro raspoložen. Ako imate super kemiju i pričate cijelu večer, dobro provjeri s kolegicom jesu li stvarno samo prijatelji, jer sigurno ne želiš stvoriti neprijateljicu zbog kratke zabave na partyu.

Da: Tip kojeg srećeš u liftu

Zgodni tip koji radi u istoj zgradi kao i ti idealan je kandidat za zavođenje, a činjenica da niste u istom odjelu znači da ćeš ga kasnije moći izbjegavati, ako to poželiš.

Ne: Klijent koji te zavodi cijelu godinu

Koliko god zgodan on bio, on je ipak tvoj klijent, a seksom ćeš samo zakomplicirati stvari. Ne kažu bez razloga da je bolje odvajati posao i zadovoljstvo, a klijent je netko tko bi ti trebao biti na prvom mjestu samo u profesionalnom smislu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara