Stilist Meghan Markle otkrio koje su trikove koristili da bi sakrili trudnoću

Stilist Meghan Markle otkrio koje su trikove koristili da bi sakrili trudnoću
Foto: EPA-EFE, Getty Images

VOJVODA i vojvotkinja od Sussexa danas su objavili da će postati roditelji.

Nova kraljevska beba stiže na proljeće 2019. godine, a nagađa se da je Meghan Markle trudna već 12 tjedana, što znači da bi se njen trbuščić već trebao nazirati.

No iako se već tjednima nagađalo da je trudna, Meghan je to uspješno skrivala pomoću raznoraznih stilskih trikova koje je sada za Daily Mail otkrio njen stilist Lucas Armitage. Pa krenimo od njenog posljednjeg izdanja.

Meghanino posljednje pojavljivanje u javnosti bilo je na vjenčanju princeze Eugenie u petak gdje se pojavila u modrom kaputu Givenchy koji nije skinula tijekom cijele ceremonije. A iako je to potaknulo nove glasine o njenoj trudnoći, kaput A-kroja koji je zakopčala samo pri vrhu prekrio je njenu siluetu, a samim tim i rastući trbuščić.

"Ljudi su navikli viđati Meghan u odjeći koja laska silueti pa je bilo i očekivano da će širi komadi koje nosi u posljednje vrijeme potaknuti glasine o trudnoći. No s obzirom na to da je Meghan uvijek bila obožavateljica kaputa midi dužine, igrali smo najsigurnije što smo mogli", ispričao je stilist za Daily Mail.

A upravo su midi kaputi odigrali i glavnu ulogu u skrivanju trudničkog trbuščića tijekom posljednjih nekoliko tjedana. Za vrijeme posjete Sussexu Meghan je nosila riskantnu kombinaciju kožne pencil suknje i košulje koju je uvukla u nju, dok je bijeli širi kaputić skrenuo pažnju s njenog trbuha.

Isti trik iskoristila je i na predstavljanju svoje humanitarne kuharice ispred Kensingtonske palače, dok se trbuščić još nije nazirao, no tada je namjerno odjenula predimenzionirani kaput kako bi javnost stekla dojam da ih bira zbog trendova, a ne zbog prekrivanja trudnoće, otkrio je Armitage.

U međuvremenu se na Sveučilištu Loughborough u istoimenom gradu pojavila u asimetričnoj bluzi modne kuće Oscar de la Renta s razigranim volanima u dnu preko koje je taktični stavila remen visoko u struku.

A samo dan nakon toga, na otvorenju izložbe "Oceania" na Kraljevskoj umjetničkoj akademiji, nosila je nešto širu crnu haljinu Givenchy na kojoj je također iskoristila trik s remenom.

No s obzirom na to da su trudnoću danas službeno potvrdili, Meghan više ne treba skrivati trbuh pa se sada možemo veseliti njenim trudničkim stajlinzima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara